Relaxare si distractie in Thailanda

0
631
Thailanda

Cunoscuta pentru plajele sale frumoase, verdeata incredibila si palatele opulente, Thailanda este o destinatie de ales pentru realizarea unei vacante de wellness pe continentul asiatic.

Siturile sale naturale constituie un paradis de liniste – pentru a rezuma adevaratul sens al relaxarii, amintind doar de imensele intinderi paradisiace din Krabi. Aceasta este calea perfecta pentru a scapa de marile orase thailandeze. Turistii se vor simti in rai cand vor observa nenumaratele locuri de vis care impodobesc aceasta localitate. O plimbare prin traseele parfumate din Krabi va permite fiecarui vizitator sa se plimbe in inima vegetatiei incomparabile, inainte de a inota in apa calduta si cristalina.

Fericirea unei evadari in mijlocul naturii din Krabi

Situat in partea de sud a coastei de vest a Thailandei, provincia Krabi si orasul cu acelasi nume sunt rutele emblematice pentru o intalnire cu natura si minunile sale. Este, de asemenea, unul dintre locurile de neratat in timpul unei calatorii in Thailanda, atat pentru panoramele sale cat si pentru site-urile exotice.

O plimbare cu masina sau cu motocicleta va permite excursionistilor sa ajunga la Emerald Pool din orasul Krabi, o zona edenica situata in Parcul National Padurea Thung Teao. La intrarea in rezervatie, doua carari sunt disponibile vizitatorilor, insa banda recomandata de copaci este recomandata pentru a contempla maretia peisajelor, in special pe malurile iazului Sra Kaew. Odata ajunsi la Emerald Pool, turistii vor fi sedusi de o baie buna in apele turcoaz ale acestui loc. Dupa ce s-au racorit in bazinele Emerald Pool, turistii vor putea lua drumul inapoi catre orasul Krabi si se pot opri la Hot Springs pentru a se distra intr-unul din izvoarele sale termale naturale.

Programe relaxante in inima unui fermecator oras thailandez

Tot in provincia Krabi, turistii pot parasi rezervatia naturala a padurii Thung Teao pentru a se cufunda in inima Cetatii Krabi. Spre deliciul pasionatilor de masaj thailandez, exista mai multe locuri in aceasta parte a Thailandei care au stapanit perfect aceasta practica, fie in hoteluri, in centrele oraselor si chiar la periferia plajei Ao Nang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here