Cumparam Carti din toate domeniile – un anunt la care ar trebui sa fie atenti posesorii de carti vechi

0
146
Anticariat care cumpara carti

Deseori, oamenii se obisnuiesc cu bibliotecile si rafturile, iar reamenajarile interioare se fac rar. Abia atunci isi dau seama ca multe dintr lucrurile pe care le-au depozitat de-a lungul anilor le sunt de prisos. Pentru a urgenta renovarea casei sau apartamentului, aleg sa arunce obiecte care au fost candva pretioase pentru ei. Ca sa nu ajunga in situatia de a arunca volumele dintr-o biblioteca, posesorii de carti din Bucuresti ar trebui sa fie atenti la anunturile care spun cumpar carti pentru anticariat.

Este rentabil pentru proprietarii de carti sa apeleze la anticariate pentru vanzare?

Raspunsul la intrebarea privind rentabilitatea vanzarii cartilor la anticariat este, indubitabil, „DA”. Iata care ar fi argumentele de netagaduit in acest sens.

In primul rand, multe dintre cartile din bibliotecile lichidate de urgenta ajung la gunoi. Chiar si pentru acte de donatii catre fundatii este nevoie de anumite proceduri care pot dura pana la cateva zile. Pentru bibliotecile publice, formalitățile pot fi de-a dreptul complicate. Vanzarea pe platformele de anunturi este un proces de durata, care implica fotografierea volumelor, unul cate unul, apoi incarcarea pozelor si a descrierilor pe site. Si, din acest moment, lunga asteptare a cumparatorilor pentru fiecare titlu in parte.

In schimb, vanzarea catre cei care cumparam carti din toate domeniile este, fara doar si poate, o tranzactie rentabila, rapida si sigura.

Cumpar carti pentru anticariat | cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti pentru anticariat

Procedura de vanzare a cartilor vechi la anticariat

Serviciile de achizitii carti ale unui anticariat pot fi solicitate de vanzatori ori de cate ori este nevoie. Se contacteaza Anticariat-Carti.com, dupa care stabileste data si ora la care reprezentantul anticariatului va veni la domiciliul vanzatorului pentru a ridica volumele. Deplasarea se face gratuit, in functie de disponibilitatea proprietarului de carti. La domiciliul acestuia are loc evaluarea. Dupa acceptarea ofertei de pret, vanzatorul primeste banii pentru volumele vandute.

Simplu si rapid, rentabil si eficient, fara batai de cap, birocratie si deplasari costisitoare, vanzatorii de carti primesc bani pentru volumele instrainate si obtin spatiul mult dorit in apartamentul sau casa in care locuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here