Obtine look-ul dorit cu ajutorul tratamentului de indreptare cu keratina!

Astfel ca procedura de indreptare a aparului cu keratina, realizata in cadrul salonului JoyaSalon.ro, consta in spalarea acestuia cu un sampon special

0
462
indreptare cu keratina

Se intampla des ca femeile sa nu fie multumite de felul in care arata, iar podoaba capilara este prima de la care incep atunci cand acestea isi doresc o schimbare. De aceea, o solutie care le poate fi de mare ajutor este tratamentul de indreptare cu keratina a parului, indiferent daca acesta este cret, ondulat sau chiar drept.

Datorita substantelor pe care acest tratament le contine, principalul fiind keratina – o substanta care se regaseste in mod natural in firul de par – acesta reda parului aspectul sanatos si lucios, motiv pentru care este potrivit si celor care se confrunta cu un par degradat sau foarte subtire, fragil si lipsit de elasticitate.

Cum se realizeaza tratamentul de indreptare cu keratina?

Pentru inceput, femeile care isi doresc sa apeleze la acest tip de tratament pentru indreptarea parului, trebuie sa stie ca aceasta procedura este una care dureaza aproximativ 3 ore, iar costurile sunt mai ridicate. Totusi, rezultatele si efectele de lunga durata ale acestuia vor dovedi ca isi merita pe deplin investitia.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Indreptare cu keratina | JoyaSalon.ro

alon-de-infrumusetare-din-sector-1

Astfel ca procedura de indreptare a aparului cu keratina, realizata in cadrul salonului JoyaSalon.ro, consta in spalarea acestuia cu un sampon special, dupa care este aplicata keratina propriu-zisa pe toata suprafata parului, evitand insa radacina. Aceasta trebuie sa stea pe par in jur de 40 de minute, timp in care parul nu trebuie sa se usuce. Ulterior, parul va fi uscat complet si coafat.

In general, efectul acestui tratament dureaza intre 4 si 6 luni, dar acesta este influentat de mai multi factori, cum ar fi particularitatile tipului de par, modul de ingrijire a parului si respectarea recomandarilor facute de hairstilistii care s-au ocupat de aceasta procedura.

De asemenea, si calitate produselor are un rol extrem de important. De aceea, este necesar sa se apeleze la serviciile unui salon serios si profesionist, salonul de infrumusetare din sector 1, Joya Salon, fiind un astfel de loc. In plus, aici, femeile pot beneficia de adevarate momente de rasfat.

Prin urmare, orice serviciu de calitate si eficient presupune o anumita investitie de timp si bani, dar care se amortizeaza in scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here