Cum alegi un tort aniversar perfect?

Magazinul online eTorturi.ro vine in ajutorul tuturor celor care nu sunt hotarati in legatura cu alegerea tortului

0
586
tort aniversar

Niciun eveniment nu este complet fara un tort aniversar atractiv. Alegerea tortului ideal pentru o petrecere, fie ca este o aniversare, nunta sau botez, poate parea o decizie usor de luat, insa cu cat aceasta este mai ampla si mai importanta, cu atat se pot ivi diferite probleme.

Spre exemplu, ce aroma sa aiba, care ar trebui sa fie marimea, cum sa fie design-ul si culorile.  Iata cateva sfaturi de luat in considerare atunci cand se alege un tort aniversar:

  • Tematica petrecerii

Organizatorii unei petreceri pentru copii pot alege torturi cu multe ingrediente cat mai naturale si fructe. Spre deosebire de acest eveniment, tortul pentru nunta trebuie sa aiba o alta compozitie si un model mai complex.

De asemenea, trebuie sa se tine cont si de sezonul in care are loc petrecerea. Vara se pot alege torturi mai racoritoare cu fructe exotice, in timp ce iarna sunt perfecte torturile mai dulci cu nuci sau visine.

  • Marimea tortului aniversar

Este foarte important ca la desert si copiii, dar si adultii sa fie satisfacuti. O portie potrivita are aproximativ 150 de grame, insa se pot lua in calcul chiar 100g de persoana. Aspectul de baza care trebuie luat in vedere este cel legat de decorul tortului, deoarece sunt invelisuri care cantaresc destul de mult.

  • Design-ul tortului

In ultimul timp, torturile se pot gasi in diferite forme, culori, modele, fie ca sunt pentru petreceri de copii sau pentru nunti. De obicei, micutii isi doresc torturi aniversare cu personajele lor personaje Disney, animalute, masini si papusi.

eTorturi | Tort aniversar | eTorturi.ro

eTorturi

De-a lungul timpului s-au dezvoltat o serie de tehnici care pot fi abordate pentru a oferi tortului un aspect deosebit si de neuitat. Cofetaria eTorturi pune la dispozitie o gama variata de modele de torturi, special concepute pentru dorintele fiecarui client.

Cel mai bun lucru pe care acesta il pot face este sa aleaga design-ul tortului, tinand cont de hobby-ul preferat al sarbatoritului sau sarbatoritei.

Magazinul online eTorturi.ro vine in ajutorul tuturor celor care nu sunt hotarati in legatura cu alegerea tortului. Cofetarii vor colabora cu clientii, oferindu-le cea mai avantajoasa oferta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here