Avand in vedere ziua azi si usurinta cu care o simpla cautare pe Google deblocheaza o comoara de retete, popularitatea cartilor de bucate se afla intr-un declin abrupt. Foarte multe carti de bucate ale gospodinelor sunt uitate in biblioteca asa ca se opteaza pentru vanzarea lor catre cumparatori de carti vechi.
In urma unor studii s-a constatat faptul ca experimentele culinare nu mai sunt in top si au scazut in ultimii ani. Acum gospodinele nu mai au timp si de gatit deoarece trebuie sa aiba timp sa gestioneze cum trebuie afacerea, motiv pentru care multe dintre ele isi vand cartile de bucate si raspund rapid anuntului de tip „cumpar carti vechi”.
Care sunt cartile de bucate apreciate de echipa de cumparatori de carti vechi?
Echipa de cumparatori carti vechi apreciaza atat cartile cu retete traditionale cat si pe cele cu retete internationale. Pe langa cartile de bucate, cumparatorii le apreciaza si pe cele legate de sport, fitness si alimentatie sanatoasa.
1. Cartea de bucate a Sandei Marin
Sanda Marin a fost o doamna cu o prezenta frumoasa si remarcabila a societatii de nivel inalt interbelic. O figura eleganta, culta, aristocratica si foarte talentata in arta gastronomiei. Cartea Sandei Marin este una dintre cele mai apreciate carti, dar si cautate. A fost publicata pentru prima data in anul 1936. Cumparatorii de carti vechi „simt” gustul mancarii traditionale din paginile cartii de bucate Sanda Marin.
2. Cartea de bucate Gordon Ramsay
Gordon Ramsay este, de asemenea, un autor al unui numar mare de carti, dintre care multe au devenit best seller-uri in intreaga lume. Gordon este recunoscut la nivel international ca fiind un celebru bucatar. Cumparatorii de carti vechi apreciaza foarte mult cartile sale de bucate, atat pe cele vechi, cat si pe cele mai noi.
Cumparatori de carti vechi | cumpar carti vechi | CumparCarti.ro
3. Cartea de bucate a lui Jamie Oliver
Jamie Oliver este un bucatar renumit din Marea Britanie. Cartile lui de bucate sunt foarte cautate si apreciate. Acest om al bucatelor incearca sa gaseasca un echilibru intre ceea ce inseamna sanatos si gustul delicios al preparatelor.